Fle mirë


  • Jobi / Job 11:18,19 Do të jesh i sigurt sepse ka shpresë; do të shikosh rreth e qark dhe do të pushosh në siguri. 19 Do të biesh të flesh dhe nuk do të ketë njeri që të të trembë dhe shumë persona do të kërkojnë favorin tënd.
  • Psalmet / Psalms 3:5 Unë rashë e fjeta; pastaj u zgjova, sepse Zoti më përkrah.
  • Psalmet / Psalms 4:8Në paqe do të bie dhe në paqe do të fle, sepse ti vetëm, o Zot, më mban në siguri.
  • Psalmet / Psalms 91:5 Ti nuk do të kesh frikë nga tmerri i natës, sa nga shigjeta që fluturon ditën,
  • Fjalët e urta / Proverbs 3:24 Kur do të biesh për të fjetur, nuk do të kesh frikë; po, do të biesh dhe gjumi yt do të jetë i ëmbël.